Twan Fleuren, de trotse oprichter van het kantoor, heeft eerst jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende grote bedrijven. In 2010 nam hij het initiatief om voor zichzelf te beginnen en zag Fleuren Accountants + Belastingadviseurs voor het eerst het levenslicht.
Het begon allemaal aan het Piet van Thielplein in Beek en Donk. Zo’n 8 jaar lang was dit de uitvalsbasis voor het personeel en hun vaste klanten.
Door hun professionele, maar vooral ook persoonlijke aanpak, bleef het klantenbestand en daarmee ook het personeel groeien.

Op 10 juli 2020 vond dan ook de grote verhuizing plaats naar het voormalige Rabobank pand aan de Koppelstraat in Beek en Donk.

In de periode voorafgaand aan de verhuizing werden wij gevraagd om het ontwerp te maken voor het nieuwe kantoorpand. Het kantoor moest de klanten letterlijk welkom heten en een gezellige, vertrouwde en warme uitstraling hebben. Dit welkom heten van klanten werd onder andere bereikt door in de entree een mooie werkplek te creëren voor 2 personen, die tevens als ontvangstbalie fungeert.
Zo worden klanten altijd vriendelijk begroet en begeleid bij binnenkomst.

Het logo van Fleuren staat nauw in verbinding met de bedrijfsslogan (en zelfs de bedrijfsnaam) die ze hebben: “De som van de voordelen doet u opfleuren”. Het + teken (ofwel som) speelt hierbij een belangrijke rol.
Deze huisstijl hebben we als herkenning dan ook duidelijk in het ontwerp doorgevoerd.
Van het + teken op de wanden en de receptiebalie tot in de stoeptegels bij de entree.
Ook het kleurgebruik en materialisatie zijn volledig afgestemd op de huisstijl, zodat de klant zich onmiddellijk thuis voelt.De som van de voordelen doet u opfleuren

Fleuren Accountants + Belastingadviseurs

•  Nobelen interieurbouw
•  Vescom Nederland B.V.

•  Vizio
•  Rooijackers woninginrichter

•  Utilicht
•  Perfect bouwexperts

•  Hugo de Jong

In samenwerking met

FotOGRAFIE

"Het logo van Fleuren staat nauw in verbinding met de bedrijfsslogan die ze hebben. "