November, 2022

zakelijk

Een interview met Larissa Stoop, Perry Hanssen en Rainier Zweep over hoe SieMatic zich sterk profileert in de nieuwbouwmarkt. Nu te lezen in de speciale wintergasten editie van de nieuwste VGvisie WONEN #25/2022 of op onze website bij de publicaties. Er wordt onder andere verteld over de manier waarop SieMatic actief is in de Nederlandse markt van nieuwgebouwde huur- en koopwoningen.

Publicatie VGvisie Wonen 

Zakelijk

november 2020

zakelijk

Vanaf heden is Hanssen Interior Design aangesloten bij SBB en mogen we onszelf dan ook een erkend leerbedrijf noemen.

We zijn van mening dat studenten een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomst en daarom willen wij hen helpen op te leiden.
Als praktijkopleider hebben wij een begeleidende en opleidende rol. Wij brengen vakkennis over en stimuleren jou als student om je verantwoordelijk te voelen voor jouw leerproces en jouw functioneren als medewerker. Wij motiveren jou als student en stemmen de begeleiding op je af. Ook letten wij als bedrijf op de voortgang van je leerproces.

We zijn dan ook regelmatig op zoek naar creatieve, enthousiaste stagiaires die het leuk vinden om ons team tijdelijk te komen versterken!Erkend leerbedrijf

Zakelijk

Oktober, 2020

zakelijk

Baker’s Dough is een uniek concept, waarmee in 2017 vanuit Rotterdam is gestart. De landelijke pers was erbij. Koekjesdeeg als zoete verwennerij, één of meer bolletjes Cookie Dough in een bakje met toppings naar keuze en eventueel een bolletje ijs. 
Er zijn verschillende modules beschikbaar: zelfstandige winkel, shop-in-shop en de ‘balie’ winkel, bijvoorbeeld in een ijssalon of een toetjesbuffet in een restaurant.
Hanssen Interior Design dacht mee in de uitwerking van het nieuwe concept en de uitstraling van de toekomstige winkels en shop-in-shop modules.

Baker's dough

Zakelijk

september 2020

zakelijk

Vol trots mogen we bekend maken dat we ook dit jaar weer geselecteerd zijn voor de "Stijlvol Wonen Magnum Deluxe Edition 2020"!

Dit keer met een volledig nieuw, prestigieus project, waar nog nooit eerder beelden van vertoond zijn.

Maar liefst 10 volledige pagina's mogen wij publiceren in dit prachtige exemplaar!

Beschikbaar vanaf 13 november 2020 voor €59,00.
500 pagina's vol inspirerende projecten van Nederlands beste interieurarchitecten.
Stijlvol wonen

Zakelijk

Juli 2020

zakelijk

9 juli - 19.30 uur
@iconnostudio

INSTAGRAM LIVE
"opening talks"

Met o.a. Perry Hanssen
Hij verteld je alles over het ontwerp van de nieuwste SieMatic flagshipstore in Madrid!

Iconno Madrid

Zakelijk

november 2019

zakelijk

Reeds 3 jaar bestaat het Nederlandse Coco & Sebas en het is één van de snelst groeiende chocoladebedrijven van Nederland. De hoogste tijd om een brandstore te openen in hartje ‘S-Hertogenbosch aan de Vughterstraat 2.

Het concept, gebaseerd op het trendboek “Form follows food” van Lidewij Edelkoort, bestaat uit “layers”. De gelaagdheid in de opbouw van een bonbon of een chocoladetaart hebben we vertaald naar meubels, daarom zijn deze ook opgebouwd uit verschillende lagen. Voedsel en materialen inspireren elkaar en dit is duidelijk terug te zien in het ontwerp. 

De lagen / vulling in de chocolade is vertaald naar lagen in lak, fineer en steen. Zo ontstaat een zeer smaakvol concept waar chocolade de “Hero” is. Zoveel mensen zoveel wensen: ”choose your own hero”.

Coco & Sebas

Zakelijk

Aarle-Rixtel, 2018

zakelijk

Aarle-Rixtel - Een koffiebrander en een edelsmid bij elkaar in één pand? 'Het klikte gewoon tussen ons', zegt Jordie Watervoort. Hij is eigenaar van koffiebranderij Straat Magellaan en edelsmid Johan van Bakel huurt een stukje van de winkel aan de Dorpsstraat in Aarle-Rixtel. Samen heten ze Zwart Goud.

Hanssen Interior Design is trots om te kunnen vertellen dat zij deze prachtige zaak hebben mogen ontwerpen!

Zwart Goud

Promofilm

by Kay Jansen photo - video

september 2018

zakelijk

"Kitchens are the new design furniture"

Zakelijk

by Perry Hanssen