november 2019

zakelijk

Reeds 3 jaar bestaat het Nederlandse Coco & Sebas en het is één van de snelst groeiende chocoladebedrijven van Nederland. De hoogste tijd om een brandstore te openen in hartje ‘S-Hertogenbosch aan de Vughterstraat 2.

Het concept, gebaseerd op het trendboek “Form follows food” van Lidewij Edelkoort, bestaat uit “layers”. De gelaagdheid in de opbouw van een bonbon of een chocoladetaart hebben we vertaald naar meubels, daarom zijn deze ook opgebouwd uit verschillende lagen. Voedsel en materialen inspireren elkaar en dit is duidelijk terug te zien in het ontwerp. 

De lagen / vulling in de chocolade is vertaald naar lagen in lak, fineer en steen. Zo ontstaat een zeer smaakvol concept waar chocolade de “Hero” is. Zoveel mensen zoveel wensen: ”choose your own hero”.

Coco & Sebas

Zakelijk

Aarle-Rixtel, 2018

zakelijk

Aarle-Rixtel - Een koffiebrander en een edelsmid bij elkaar in één pand? 'Het klikte gewoon tussen ons', zegt Jordie Watervoort. Hij is eigenaar van koffiebranderij Straat Magellaan en edelsmid Johan van Bakel huurt een stukje van de winkel aan de Dorpsstraat in Aarle-Rixtel. Samen heten ze Zwart Goud.

Hanssen Interior Design is trots om te kunnen vertellen dat zij deze prachtige zaak hebben mogen ontwerpen!

Zwart Goud

Promofilm

by Kay Jansen photo - video

september 2018

zakelijk

"Kitchens are the new design furniture"

Zakelijk

by Perry Hanssen